Alina Maria Nistor

     
     Alina Maria Nistor – fondator al Cabinetului cu acelasi nume.

     A absolvit Facutatea de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu in anul 1994 si este licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes Bolyay din Cluj din anul 1996. Printre cursurile absolvite se numara: "The effective operation of an entreprise in the modern competitive environment" organizat de Camera de Comert Elena. Este membra a Baroului Bucuresti din anul 1996.

    Experienţa sa extrem de diversificată ca avocat pledant include, printre altele, reprezentarea în cauze având ca obiect litigii pentru restituirea proprietăţilor imobiliare, acţiuni în răspundere civilă, de carte funciară, operaţiuni cu cambie, cec şi bilete la ordin, pretentii comerciale, drepturi de autor, contencios administrative, achizitii publice, conflicte corporatiste şi de muncă. De asemenea, a coordonat numeroase proiecte si a acordat asistenta juridica in tranzactii comerciale în sectorul constructiilor civile si industriale, imobiliar, infrastructura , petrochimie, financiar-bancar .

 
   Vorbitor de limba engleza, dna Alina Maria Nistor a reprezentat clienţi români şi străini, societăţi comerciale sau persoane private, instituţii ale statului sau asociaţii non-profit, în cauze civile şi comerciale, la instanţe de judecată şi în arbitraj comercial internaţional, dar si in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.